3M Adper Single Bond 2 Adeziv 51202

  • Adper Single Bond 2, nanofil teknolojisiyle üretilmiştir. Homojendir, çalkalama gerektirmez.
  • Primer ve adeziv tek şişededir, 2 basamaklı sistemdir. (asit + bond)
  • Aseton içermez.
  • Ön ve arka dişlerin kompozit restorasyonlarında, kompozit ve porselen veneer yapımında, kök hassasiyetinin giderilmesinde, kırık porselen dişlerin tamirinde, kompozit tamirinde ve eski amalgam dolgunun üstüne kompozit yapımında kullanılır.

6 gr yedeği mevcut olan Adper Single Bond 2 adeziv kolay uygulama sağlayan şişesi ve güçlü bağlanma vadeden içeriğiyle hızlı, pratik ve kullanışlı bir bonding ajanıdır.

Endikasyonları

Direkt, ışıkla sertleşen kompozit ve kompomer restorasyonlar. 3M™ ESPE™ RelyX™ ARC Adeziv Rezin Siman ile birlikte indirekt restorasyonlar. Kök yüzeyindeki hassasiyetin giderilmesi. Porselen ve kompozit restorasyonların tamiri. 3M™ ESPE™ RelyX™ Veneer Siman ile birlikte seramik vener simantasyonu. Ürünün Faydaları[8]:Özel tasarımlı kolay uygulanan şişe, şişede tam olarak ne kadar yapıştırıcı kaldığının görünmesini sağlar. Kapak sağlam bir şekilde kapanarak buharlaşmayı minimum düzeye indirir. Mükemmel bağlanma gücü olağanüstü yapışma performansı sunar. Nanofil doldurucular stabildir, çökelmez. Kullanmadan önce çalkalamak gerektirmez, doğrudan uygulayabilirsiniz. Etanol/su bazlı yapıştırıcı, üstün bir raf ömrü elde etmek için zamana göre bağlanma gücünü uzun süre kurur.


UA-129793108-1